Algemene info Wolkampjes voor kinderen:

 

In een kleine groep gaan we aan de slag met (ruwe) schapenwol (en andere wolletjes).

Diverse technieken komen aan bod (wol wassen en kaarden, spinnen, natvilten en droogvilten, wol verven,... eenvoudig weven, stokjesweefraam, breivork, breien, haken, puniken... ).

Individuele interesses krijgen volop een plaats. We starten vanuit een 'basisprogramma', en geven de namiddagen samen vorm, op basis van de impulsen uit de groep, en de interesses van de kinderen.

En: Ieder gaat met unieke én persoonlijke werkstukjes naar huis!

 

De kinderreeksen gaan door tijdens álle schoolvakanties. Up to date informatie kan je steeds vinden op de facebookpagina Wollebol (vaststaand bericht bovenaan de pagina), of vragen via een mailtje naar Atelier Wollebol.

 

Voor kinderen vanaf 7 jaar - Max 6 kinderen - beperkt aantal plaatsen!
Ook kinderen met een beperking zijn welkom. (inclusieve werking)


Je schrijft in voor de volledige reeks / Een reeks gaat door vanaf min. 4 inschrijvingen.
Plaats: Zonnebloemstraat 86 - Brugsepoort/Gent

 

Nore 10 jaar:

Ik vind het een leuk en origineel kamp! Je kan je dromen waarmaken met wol. Het is super en daarom wil ik altijd opnieuw een kamp doen bij Hilde. Er is ook altijd een lekker vieruurtje. Als je niets weet om te maken is er een dikke map met ideetjes.

 

Warre 8 jaar:

Ik ben al 1 keer op Wollebolkamp geweest en maakte heel veel plezier.

Ik mocht kiezen wat ik maakte en koos om pantoffels voor mezelf en een mobile voor mijn baby zusje te maken. Elke ochtend verlangde ik dat het middag werd om naar Wollebol te mogen gaan! Ik ga in de krokusvakantie terug omdat het zo fijn was met Hilde en de andere kindjes. Ik geef juf Hilde 10 op 10!

Groetjes Warre

 

 

Maïté 11 jaar:
Ik doe Wollebol al vanaf Hilde er mee was begonnen, ik doe het echt heel HEEL graag en al heel lang, ik heb al veel leuke dingen gemaakt: kleine en grote van een balletje tot een catcave. Ookal ben ik vaak de grootste en oudste.
Ik zal het waarschijnlijk blijven doen tot ik geen zin meer heb (ik denk dat dat nog lang gaat duren).

 

 

Onze pleegdochter heeft met volle teugen genoten van het Wollebollen en Mamalia van de vrije namiddagen in Gent. Zeker en vast voor herhaling vatbaar.

 

Mats 12 jaar:

Voor mijn kamer heb ik al een grote vleermuis gemaakt, voor mijn oma pantoffels en voor Knotje (kat) al een catcave. Iedereen was er blij mee. Het is een heel rustgevende plek met de tuin en de schommelstoel erbij.

Maak een Gratis Website met JouwWeb